Kohet E Namazit Ne Hamburg

Kohet E Namazit Ne Hamburg. Namazi i iqindisë fillon prej kohës hija sa herë dy. Thirrja e tij bëhet vetëm atëherë kur hyn koha e faljes së namazit.

Kalendari i Ramazanit 2013 Vaktija e Ramazanit 2013 from www.peqini.com

Be the first one to write a review. Pesë kohë të namazit janë të obligueshme dhe bëhet sipas pozitës së diellit në qiell. (subhanallah) rreth 4000 mijë banorë të një qytetit në skajin verior të alaskës është zhytur për 65 ditë në errësirë.

Kalendari I Namazit Për Shqipërinë Muaji Mars.

Bëhet fjalë për qytetin utqiagvik, që. Download options download 1 file. Kendi i kibles nga veriu gjeografik, ne drejtim te akrepave te ores 152 ° | kendi i kibles nga veriu i busulles, ne drejtim te akrepave te ores 146 °:

Be The First One To Write A Review.

Përderisa koha ka hyrë namazi është i saktë, sepse një prej kushteve të faljes së namazit që është hyrja e kohës, në rastin konkret është. Namazi i drekës fillon kur del dielli nga zeniti dhe zgjat deri sa të bëhet hija e një objekti sa vet objekti. Pržalj, (przalj) kohët e namazit.

Takvimi Per Ne Maqedoni Tetovë,Gostivar Dhe Kërçov.

Hadithet e pejgamberit ﷺ në dorën tuaj. Devijimit magnetit per vitin 2022 per istanbul eshte 6 °. Thirrja e tij bëhet vetëm atëherë kur hyn koha e faljes së namazit.

Read >>  Welche Love Island Paare Sind Noch Zusammen

Pesë Kohë Të Namazit Janë Të Obligueshme Dhe Bëhet Sipas Pozitës Së Diellit Në Qiell.

Kur dielli fillon të ngrihet, mos u fal, sepse ngrihet mes dy brinjëve të shejtanit. Proi i brodecit kohët e namazit. Reka šeliče, (reka selice) kohët e namazit.

French Southern Territories (Kergulen Islands), To Fr.

•njoftime dhe paranjoftime per secilën kohë. Kohët e namazit allahu thotë: Ne figuren e busulles, n tregon veriun gjeografik, shigjeta e kuqe tregon veriun e busulles dhe shigjeta jeshile tregon drejtimin e kiblës.